un tânăr din poiana sibiului și-a parcat mașina într-un gard. n-avea permis
foto: arhivă

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Poiana Sibiului a făcut accident la Jina. A intrat cu mașina într-un gard, după ce a pierdut controlul autoturismului. Nu avea permis de conducere. 

„În dimineața zilei de 24 septembrie, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Tilișca și Poiana Sibiului au fost sesizați cu privire la producerea în Jina a unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că evenimentul rutier s-a produs la data de 23.09.2020, în jurul orei 22,30, în următoarele împrejurări: un tânăr în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Poiana Sibiului, în timp ce conducea autoturismul pe str. comunala Principala din localitatea Jina, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un gard din lemn a unei anexe gospodărești, rezultând pagube materiale”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar vehiculul condus era neînmatriculat.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat (art. 335 alin. 1 și art. 334 alin. (1) din Codul penal).

Ultima oră

Comentariul meu