Un sibian strâge semnături pentru legalizarea marijuanei - "Dacă nu avem dreptul la asta, nu avem dreptul la nimic"
Sursa: playtech.ro

Robert este un tânăr din Sibiu și este primul voluntar care o să iasă în stradă pentru a susține public inițiativa de legalizare a marijuanei.

Sibianul Robert este cel care s-a implicat activ în susținerea proiectului pentru legalizare a marijuanei, inițiat de legalizam.ro. Scopul acestui proiect este de a aduce în atenția publică, dorința românilor de a legaliza consumul și cultivarea în scop recreativ a marijuanei.

Ce obiective sunt vizate și care sunt demersurile

A fost demarată o acțiune civică legislativă prin care se cere legalizarea marijuanei. Pentru a avea valoare, aceasta trebuie susținută de cât mai mulți cetățeni, minim 100.000 iar apoi, proiectul se va vota în Parlament. Echipa legalizam.ro este una dnamică și ambițioasă, declarând că nu se vor da bătuți ușor și că sunt pregătiți să lupte până la capăt. În cazul în care proiectul va fi respins de Parlament, își vor seta un alt target, și anume, 200.000 de persoane care să le susțină ideea, reușind astfel să trimită în Parlament deputați și senatori ce vor promova legalizarea drogurilor ușoare în scop recreativ.

Sibiul este primul oraș în care un voluntar va ieși în stradă pentru a aduna susținători

Robert este primul voluntar care o să iasă în stradă pentru a susține public inițiativa Legalizăm.ro. Acesta a declarat faptul că își dorește să trăiască liber, într-o țară liberă. Că vrea pentru copiii săi un viitor mai bun și nu o viață în care să se supună unor reguli din veacul de apoi.

„Dacă nu avem dreptul la asta, nu avem dreptul la nimic! Noi cerem să avem dreptul de a alege.”

Acesta este motto-ul lui Robert și mesajul pe care îl adresează tuturor celor care doresc să trăiască o viață liberă și să aibă dreptul de a-și decide singuri soarta. „Scopul meu este de a aduna cât mai multe persoane care gândesc la fel ca şi noi şi care îşi doresc să schimbe ceva „, spune Robert.

Un sibian strâge semnături pentru legalizarea marijuanei - "Dacă nu avem dreptul la asta, nu avem dreptul la nimic"

Cum puteţi să-l susțineți pe Robert

Puteți să fiți alături de el pe data de 27.09.2020 la ora 16:00 în Piața Mare din Sibiu, unde va expune banner-ul cu îndemnul de a semna petiția pentru legalizare. 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu