suporterii lui fc hermannstadt supărați după cedarea a doi jucători la fscb - banner dur afișat la stadion

Fanii lui Hermannstadt au reacționat dur după împrumuturile lui David Caiado (33 de ani, mijlocaș lateral) și Goran Karanovic (32 de ani, atacant central) la FCSB, chiar în ziua jocului cu Slovan Liberec (0-2).

Aceștia au afișat un mesaj dur în interiorul stadionului din Sibiu: „La primul apel ați răspuns prezent / Sibiul nu e satelitul unui cioban infect!”.

În interiorul postării, cei din „D’acii 2017 Sibiu” l-au jignit pe Gigi Becali, dar și propria conducere pentru mutările lui Caiado și Karanovic la roș-albaștri.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Cam penibili astia din galeria noastra, ne cam fac de ras… Observ ca de cate ori au meci cu FCSB scot bannere cu jigniri. Nu i-am vazut sa faca asta impotriva altor echipe, deci banuiesc ca au ceva rivalitati personale si probabil si-ar dori sa fim satelitul altei echipe. Culorile de pe echipament probabil sunt relevante.. Nu le face cinste, si nu ne fac nici noua.
    Partea mai nasoala pt ei este ca cei de la FCSB nu ii baga in seama. Asa ca incearca si ei sa aibe ceva rivalitati dar nu le prea iasa.
    As propune sa isi foloseasca energia pentru a avea un repertoriu mai bogat pentru vremurile cand ne-om intoarce pe stadion, ca altfel ramanem in continuare cu „Sibiu’, Sibiu”, „Hotii, Hotii” si „Pe ei pe mama lor”. Daca nu va iasa, cereti ajutorul galeriei de la echipa de baschet, pentru ca acolo chiar suntem top la nivel de galerie si atmosfera. Coincidenta sau nu… si la rezultate.