două licee din sibiu trec la ore online din cauza lipsei de spațiu - alte școli revin la normal

Scenariile după care elevii sibieni merg la cursuri se schimbă constant, în funcție de spațiul de care dispune unitatea de învățământ și evoluția cazurilor de infectare cu noul coronavirus.

Astfel, din data de 30 septembrie clasele a 9-a, a 10-a, a 11-a de la Colegiul Octavian Goga și Onisifor Ghibu vor merge la școală o săptămână, iar una vor sta acasă și vor învăța online. Decizia a fost luată din cauza lipsei spațiului necesar pentru a asigura distanțarea fizică între elevi.

Tot din 30 septembrie alte unități de învățământ schimbă scenariul. Astfel:

– Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 19 Sibiu- trece din scenariul 1 în scenariul 2;
– Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 29 Sibiu- trece din scenariul 2 în scenariul 1;
– Şcoala Gimnazială nr. 8 Sibiu- trece din scenariul 2 în scenariul 1;
– Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Sibiu- trece din scenariul 2 în scenariul 1;
– Şcoala Gimnazială Alma ( cu structurile Grădiniţa cu Program Normal Alma, Şcoala Primară Giacăş, Grădiniţa cu Program Normal Şmig, Şcoala Gimnazială Şmig )- trece din scenariul 2 în scenariul 1;
– Şcoala Gimnazială “Ilie Micu” Ludoş- trece din scenariul 3 în scenariul 1.

Cu două zile mai repede, din 28 septembrie, mai multe unități de învățământ renunță la scenariul roșu și copiii vor merge la școală în mod normal:

– Şcoala Gimnazială „Viorel Cucu Paltin” Arpaşu de Jos ( cu structurile Şcoala Gimnazială „Aurel Popa” Arpaşu de Sus, Grădiniţa cu Program Normal Nou Român, Grădiniţa cu Program Normal Arpaşu de Sus ) – trece din scenariul 3 în scenariul 1;

 

Ultima oră

Comentariul meu