accident pe coposu - motociclist lovit de o mașină
FOTO arhivă

Un motociclist în vârstă de 42 de ani a fost lovit de o mașină pe bulevardul Corneliu Coposu. Sibianul a fost transportat la spital, după ce a suferit mai multe leziuni. 

Accidentul s-a petrecut vineri seară, pe bulevardul Corneliu Coposu din cauza unui șofer sibian în vârstă de 20 de ani. „Din primele cercetări rezultă că șoferul autoturismului, 20 de ani, nu s-a asigurat la trecerea de pe banda 1 pe banda 2 și a acroșat motocicleta condusă regulamentar de către motociclistul în vârstă de 42 de ani. Ambii sunt sibieni”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, motociclistul a avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ.

„SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj cu medic pe B-dul Coposu în Sibiu la un accudent rutier între o motocicletă și un autoturism. Echipajul SAJ a preluat un bărbat de 42 ani, conducătorul motocicletei care a prezentat un traumatism de femur (suspiciune fractură), traumatism toracic și membrul superior stâng. A fost transportat la UPU pentru investigații suplimentare. Bărbatul a fost singurul rănit în accident”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Trafic îngreunat pe sensul Constituției – Piața Unirii.

 

Ultima oră

Comentariul meu