petru florea, candidat pro românia: "sport și mișcare pentru fiecare!"

  „Sunt adeptul mișcării. Cred că orice sibian trebuie să aloce timp pentru mișcare. Părinții noștri erau mai sănătoși ca noile generații pentru că lucrau și petreceau mai mult timp în natura, dar acum societatea s-a schimbat. Oamenii au nevoie de spații și facilități destinate sportului de masă” a explicat Petru Florea, candidatul PRO România la funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu.

A alergat la Maratonul Internațional Sibiu cu scopul de a strânge fonduri pentru copiii din spitale. El face zilnic mișcare și la Consiliul Județean Sibiu va încuraja investițiile în sportul de masă. „Contra-candidații mei vorbesc mereu de spitale, dar uită că pentru un viitor sănătos oamenii trebuie mai întâi stimulați să facă mișcare, să facă orice fel de sport, fie că vorbim de ciclism, alergări, fotbal sau alte sporturi. Dar pentru aceasta oamenii din tot județul au nevoie de spații special amenajate, sigure”.  

Petru Florea este un microbist convins. A fost mereu alături de echipele din județ la meciuri și în țară. „Am fost la meciurile celor de la Hermannstadt, ale Gazului și m-am bucurat de fiecare victorie ca si când ar fi fost a mea. Sunt mereu alături de ei. Cred că trebuie să investim în infrastructura sportivă pentru toate sporturile de echipă, fie că este vorba de fotbal, baschet, volei sau handbal” petru florea, candidat pro românia: "sport și mișcare pentru fiecare!"

Petru Florea, propune ca în următorul mandat la Consiliul Județean Sibiu să fie elaborata Strategia Sportivă și de Timp Liber a județului Sibiu, pe baza căreia să poată fi implementate proiecte finanțate de la bugetul județului și altele în parteneriat public-privat. Printre proiectele sale se numără extinderea pistelor de biciclete în noi tronsoane din județ. De asemenea pregătește proiecte de investiții în comun cu autoritățile locale pentru spații de practicarea sporturilor de masă pentru adulți în mai multe localități din județ.

’’Oamenii trebuie motivați pentru a face sport și acest lucru se învață încă de la vârsta copilăriei. Vom găsi pârghiile legale și resursele astfel încât cluburile sportive dedicate elevilor din județ să aibă prioritate la finanțare pe Agenda Sportivă a Județului, iar bugetul acesteia să fie regândit pentru a da o șansă pentru ca mai mulți copii și tineri să practice sporturile preferate’’,  a explicat Petru Florea.

Biroul de  presă PRO România  Sibiu

Partidul PRO România

Organizația Județeană Sibiu

 

Ultima oră

Comentariul meu