femeia amnezică de la psihiatrie e din ilfov - familia nu are bani să o ducă acasă

Femeia găsită luni pe o stradă din Sibiu de către polițiștii locali și internată la Spitalul de Psihiatrie, fiindcă nu își amintea cine este și de unde vine, a reușit să dea de familia ei. Rudele sale sunt tocmai din județul Ilfov.

Tânăra amnezică, internată luni la Psihiatrie în Sibiu, nu își putea aminti cine este sau de unde vine. Singurul indiciu pe care l-a dat a fost că fratele ei lucrează la o spălătorie din zona magazinului Hornbach. Poza cu această femeie s-a viralizat și pe Facebook. Așa au reușit rudele să dea de ea.  femeia amnezică de la psihiatrie e din ilfov - familia nu are bani să o ducă acasă

Polițiștii sibieni spun că datele despre tânără au fost comunicate spitalului. „În cursul zilei de ieri, polițiștii sibieni au reușit identificarea persoanei în cauză. Este vorba despre o tânără în vârstă de 22 de ani, din județul Ilfov. Datele sale au fost comunicate unității medicale solicitante în vederea efectuării demersurilor specifice”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Familia nu poate s-o aducă pe Mariana acasă

Potrivit surselor Ora de Sibiu, tânăra se numește Mariana și este din comuna Afumați, județul Ilfov. A plecat de acasă luni dimineață, însă nimeni își explică cum a ajuns tocmai la Sibiu. Fata mai are încă cinci frați și nu duc o viață ușoară. Cu toții au probleme psihice și, de puțin timp, au rămas singuri pe lume, fiindcă părinții lor au decedat. Mai mult decât atât, din păcate, din cauza situației financiare nu tocmai bună, rudele nu o pot aduce pe Mariana acasă.

Ultima oră

Comentariul meu