două școli și trei clase din sibiu intră în scenariul roșu - trec pe online

Scenariile după care învață elevii sibieni suferă schimbări. Astfel, după diagnosticarea cu Sars CoV 2 a mai multor cadre didactice și elevi, două unități de învățământ din municipiul Sibiu se închid și trec în scenariul roșu. La fel se întâmplă cu alte trei clase din școli diferite- două din Sibiu și una din Mediaș.

Școala nr. 10 din Sibiu și Centrul școlar de Educație Incluzivă nr 2 sunt cele două unități de învățământ care pentru următoarele 14 zile vor fi închise. elevii vor face cursuri în online. Decizia a fost luată din cauză că un cadru didactic ce predă la ambele instituții, la mai multe clase, a fost depistat pozitiv la Covid 19.

Grupa mijlocie, secția română, a grădiniței elefănțelul curios se va închide și ea după ce educatoarea a fost confirmată pozitiv.

Clasa a 12-a C a colegiului Agricol, clasa a 9-a E de la Colegiul Octavian Goga și clasa a 11-a, secția germană, de la Liceul Roth din Mediaș, intră și ele în scenariul roșu după ce câte un elev din fiecare comunitate s-a îmbolnăvit de coronavirus.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu