comunicarea cazurilor de covid din școli revine la inspectoratul școlar
foto: arhivă

S-a schimbat schimbarea. După ce reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au fost mustrați de cei de la Prefectură pentru că au dat date despre elevii și profesorii infectați cu Covid 19, acum li se dă girul pentru comunicarea acestora.

”Vocea Unică” pentru comunicarea către sibieni a informațiilor care au legătură cu infecția cu coronavirus a fost stabilită a veni din partea Prefecturii Sibiu.

La începerea anului școlar însă, reprezentanții Inspectoratului Școlar au furnizat informații despre elevii și profesorii infectați. Cei de la Prefectură le-au ”imputat” atunci hotărârea care reglementează comunicarea și le-au interzis să mai dea astfel de date.

Acum însă, s-au ”sucit”. Prefectul Mircea Crețu a spus, în cadrul ședinței Comitetului pentru Situații de Urgență că ”Pentru ca opinia publică să fie cât mai bine informată, din data de 22 septembrie se stabilește că situația privind Covid 19 la nivelul unităților de învățământ să fie comunicată de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu”.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu