vești bune - la miercurea sibiului și arpașu de sus masca nu mai e obligatorie
Sursa: vgr.by

În două localități din județul Sibiu a fost instituită obligativitatea purtării măștii de protecție. Este vorba despre Miercurea Sibiului și Arpașu de Sus.

Luni, 21 septembrie, începând cu ora 24:00, Hotărârea nr 42/2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu privind obligativitatea purtării măștii de protecție își încetează aplicabilitatea în localitățile Miercurea Sibiului și Arpașu de Sus, întrucât rata incidenței cumulate la nivelul unităților administrativ teritoriale din care fac parte cele două localități este sub pragul de 1,5/1000 de locuitori. Drept urmare purtarea măștii în toate spațiile deschise de pe raza localităților Miercurea Sibiului și Arpașu de Sus nu va mai fi obligatorie, începând de marți, 22.09.2020, orele 00:00.

Cu toate acestea, recomandăm în continuare tuturor cetățenilor să respecte măsurile de prevenire și limitare a răspândirii SARS CoV-2 pentru protejarea sănătății și pentru a nu crește numărul de îmbolnăviri în comunitate și impunerea de noi restricții.

Ultima oră

Comentariul meu