FOTO Bicicliștii sibieni au un loc nou de promenadă - Pe pistele din pădurea Șopa

Pasionații de ciclism au încă 11 kilometri de piste pe care să pedaleze. Acestea au fost amenajate în apropiere de Sibiu, în Pădurea Șopa de lângă Șelimbăr.

Finalizarea lucrărilor a fost anunțată de primarul comunei, Marius Grecu. ”Dragi prieteni, pistele de biciclete din pădurea Șopa sunt pregătite pentru iubitorii de natură și sport!”, a postat primarul pe pagina sa de Facebook.

Proiectul Zonei de Promenadă Șopa prevede amenajarea aleilor, instalarea unor bănci, precum și zonele de picnic și pistele de biciclete. Valoarea investiției a fost în valoare de 160.000 lei. Investițiile vor continua, a anunțat primarul Marius Grecu. ”Acum am încheiat un prim pas, se poate intra cu bicicletele pe acest traseu. În etapa a doua urmează amenajarea zonelor de picnic, la liziera pădurii. În viitor, vrem să dezvoltăm această zonă. Pe unul din lacuri vrem să amenajăm pontoane, să se poată închiria bărci, pe maluri să se poată face plajă, iar pe altul intenționăm să-l amenajăm pentru pescuit”, spune primarul Marius Grecu.

FOTO Bicicliștii sibieni au un loc nou de promenadă - Pe pistele din pădurea Șopa

Accesul pe pistele de biciclete se poate face atât din Șelimbăr, cât și din Sibiu și Cisnădie. Din Sibiu, amatorii de plimbări cu bicicleta pot merge în continuarea Bulevardului Mihai Viteazu, peste pârâul Seviș și în continuare spre Șopa. Din Șelimbăr, accesul se face de lângă terenul de fotbal de pe drumul care face legătura dintre Drumul Județean 1 și mănăstire, iar din Cisnădie, din continuarea Cartierului Arhitecților, spre Șelimbăr.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. DOMNULE PRIMAR DIN SELIBAR CUM NE PUTEM DEPLASA CU BICICLETELE CAND SUNT SPRE ASA ZISA ZONA AMENAJATA CAND SUNT IN JUR DE 15 -20 DE CAINI DEZLEGATI,ABANDONATI SI SA NU MAI VORBIM DE CAT SUNT DE RAI SI SAR LA COPIII CARE MERG IN BICILETA.IN LOCUL VOSTRU MIE MIAR FI RUSINE SA ZIC CA AM AMENAJAT SI AM FACUT DACA NU SE POATE AJUNGE LA ACEST LOC DIN CAUZA CAINILOR OGARI CARE SUNT ATENTIE ”MAI MEREU IMEDIAT CE TRECI PE SUB ACEL POD SA MERGI SPRE LOCATIA ASA ZISA LA PADURE”DECI DACA TOT FACETI CEVA FACETI PANA LA CAPAT ESTE A 5 OARA CAND INCERCAM SA MERGEM ACOLO SI NU REUSIM DE ACESTI CAINI.RUSINE.