de ce ar trebui sibienii s-o voteze pe astrid fodor - „am demonstrat că am capacitatea pentru a dezvolta sibiul”

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, candidează pentru un nou mandat în fruntea administrației locale sibiene. În ultimii zece ani, dezvoltarea orașului Sibiu a fost pe primul loc în ordonarea priorităților sale, tocmai de aceea consideră că oamenii ar trebui să o voteze fiindcă a demonstrat că are „capacitatea pentru a dezvolta Sibiul”.

Cea mai mare dorință a primarului Astrid Fodor legată de Sibiu

Astrid Fodor a declarat, într-un interviu, care este cea mai mare dorință pe care o are în ceea ce privește Sibiul.

„Îmi doresc ca Sibiul nostru să își continue drumul său propriu, să se dezvolte așa cum a făcut-o și până acum, în stilul său unic și adaptat la identitatea sa deosebită. Îmi doresc să văd finalizate proiectele pe care le-am început pentru că mă simt responsabilă față de sibieni, iubesc Sibiul și sunt mândră de acest oraș”, a spus Astrid Fodor.de ce ar trebui sibienii s-o voteze pe astrid fodor - „am demonstrat că am capacitatea pentru a dezvolta sibiul”

Mesajul lui Astrid Fodor pentru sibieni în legătură cu alegerile locale

Astrid Fodor își dorește ca sibienii să meargă la vot. Prin votul lor, oamenii au puterea să decidă cine le conduce orașul și județul. „În primul rând îi îndemn să meargă la vot. E un drept și o obligație democratică. Au puterea uriașă acum, prin votul lor, să decidă cine le conduce orașul și județul. Sper că atunci când vor pune ștampila să conteze ceea ce am făcut eu ca primar, Forumul prin consilierii locali și județeni și ceea ce ne propunem să facem în următorii patru ani. Sper să voteze pentru continuitate și consecvență în dezvoltarea Sibiului nostru”, a declarat primarul municipiului Sibiu.

De ce ar trebui ca oamenii să îi dea credit în continuare pentru conducerea primăriei

Primarul municipiului Sibiu consideră a demonstrat prin proiectele realizate că are capacitatea de a dezvolta Sibiul.  „Am demonstrat cu proiecte realizate că am capacitatea, energia și voința pentru a dezvolta Sibiul, așa cum și-l doresc ei, ca și comunitate. Mai sunt multe de făcut împreună, iar noi, cei de la Forumul German, avem deja viziunea și strategia, dar și experiență în administrația orașului și județului, un factor extrem de important în perioada economică dificilă ce se întrevede, ca urmare a pandemiei”, a mai declarat Astrid Fodor.de ce ar trebui sibienii s-o voteze pe astrid fodor - „am demonstrat că am capacitatea pentru a dezvolta sibiul”

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu