reparații de calitate și tehnicieni experimentați – performance garage are soluții pentru orice problemă

Născut din pasiunea pentru mașini, Performance Garage Sibiu, este mai mult decât un service auto. Locul în care găsiți combinația perfectă dintre piese auto de la producători de top și manopera de calitate, toate la prețuri foarte bune.

Aici, pasiunea se aliază cu profesionalismul, iar rezultatul este mașina reparată și clientul mulțumit.Specialiștii de aici oferă servicii de reparație și întreținere auto la cele mai înalte standarde.

Alegerea unui service auto bun este importantă pentru o durată de viață cât mai mare a mașinii și performanțe crescute. Apelați la serviciile service-ului auto Performance garage și nu veți regreta. Fie că este vorba de o verificare de rutină sau de o reparație, la Performance Garage Sibiu găsiți o echipă de profesioniști, la care puteți apela cu încredere ori de câte ori mașina are nevoie de intervenții. Obiectivul numărul unu al echipei Performance Garage este dobândirea încrederii clienților. Aici găsiți cel mai bine pregătit personal și cele mai performante echipamente .Tehnicienii Performance Garage Sibiu au o amplă experiență în domeniu, fiind la curent cu cele mai noi tehnologii în domeniul auto.reparații de calitate și tehnicieni experimentați – performance garage are soluții pentru orice problemă

Toată echipa Performance Garage învață și se formează continuu, participând periodic la cursuri pentru dezvoltare profesională care au ca scop perfecționarea în noua eră a autoturismelor inteligente.

Performance Garage Sibiu preia mașina de acasă

Pentru confortul clienților, mașina este luată de acasă, iar dacă valoarea reparațiilor depășește 1000 RON și se intinde pe mai multe zile, primiți GRATUIT o mașină de înlocuire ca să puteți circula ca de obicei, pe toată durata reparațiilor. Pentru că transparența față de client este un element cheie, clienții primesc filmarea video cu operațiunea de constatare și reparația efectuată.reparații de calitate și tehnicieni experimentați – performance garage are soluții pentru orice problemă

La Performance Garage timpul este prețuit

Specialiștii Performance Garage recomandă tuturor șoferilor să efectueze vizite periodice, de rutină, la un service auto specializat. Acesta ar trebui să fie obiectivul principal al oricărui proprietar de autovehicul: să prevină orice eventuale probleme astfel încât reparația să se poate efectua în cel mai scurt timp posibil. Dacă se circulă cu o mașină care dă semne că nu funcționează corect,atunci când apar problemele, costurile pot fi mult mai mari iar reparația să necesite mai mult timp.reparații de calitate și tehnicieni experimentați – performance garage are soluții pentru orice problemă

Gamă completă de servicii

Toate diagnozele sunt realizate computerizat. Astfel, problema este identificată cu precizie, iar remedierea este mai eficientă.

Performance Garage vă pune la dispoziție următoarele servicii:

✅  Mecanică auto;

✅  Diagnoză auto;

✅  Revizie cutie viteze automată;

✅  Reglaj direcție 3d;

✅  Service climă;

✅  Service roți;

✅  Îndreptat jante;

✅  Piese auto

Posibilitatea de a plăti în rate și reduceri pentru clienții fideli

Pentru a răspunde nevoilor clienților și pentru a veni în întâmpinarea acestora, specialiștii de la Performance Garage Sibiu, oferă și posibilitatea achitării serviciilor în rate, fără dobândă. Relația cu clienții este pe primul loc,  astfel că la Performance Garage fidelitatea se premiază cu reduceri.

Performance Garage se află pe Str. Distribuției Nr. 1A, Sibiu, pe Facebook https://www.facebook.com/performancegaragesibiu , pe site-ul https://service-auto-sibiu.performancegarage.ro/  și este deschis de Luni până Vineri, de la 09:00 – 18:00.

Email : office.performancegarage@yahoo.com 

Telefon: 0740 141414reparații de calitate și tehnicieni experimentați – performance garage are soluții pentru orice problemă

Ultima oră

Comentariul meu