camion încărcat cu lemne oprit de poliție la sadu - amendă de 15.000 lei
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat, joi, pe DJ 105G, un camion încărcat cu lemne care aveau altă proveniență decât cea trecută în actele de transport. Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată și s-a dat și o amendă de 15.000 lei. 

„În cursul zilei de 17 septembrie a.c., polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul I.P.J. Sibiu, au desfășurat activități specifice pe raza localităților Sadu și Râu Sadului, pe linia prevenirii și combaterii activităților ilegale de tăiere, transport și valorificare a materialului lemnos”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cu această ocazie, pe DJ 105 G, a fost depistat un camion încărcat cu material lemnos. În urma verificărilor efectuate, existând suspiciunea rezonabilă că acest vehicul efectua transport de material lemnos cu alta proveniență față de cea trecuta în documentele specifice de transport, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 15.000 de lei și confiscarea materialului lemnos transportat, mai exact 40,09 mc lemn rotund din specia molid, în valoare de 11666.19 lei, în conformitate cu art. 19 alin. 1 lit. a din Legea 171/2010. Acțiunile polițiștilor pe această linie continuă.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Oare nu au voie doar 27 mc3 de lemn sa transporte?asta avea 40 mc3 si asa transporta toti!asta nu o cotizat de aia lau oprit!