cosmin bedereagă - pro românia cisnădie - ’’cultura este baza de pornire pentru viitorul unei comunități’’

Pentru că am luat în calcul toate problemele pe care le întâmpină comunitatea, la PRO ROMÂNIA am adus alături de noi oameni specializați pe toate domeniile, iar unul din importantele puncte din agenda noastră este cultura.

În sprijinul echipei PRO ROMÂNIA Sibiu coordonată de Petru Florea s-a alăturat unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai culturii, Cosmin Bedereagă din Cisnădie, care va candida din partea PRO ROMÂNIA pentru Consiliul Local Cisnădie.
Mai jos câteva cuvinte care exprimă viziunea asupra dezvoltării din punct de vedere cultural a orașului Cisnădie:
“Dragi mei, preocupările zilnice ne ocupă mai mult de jumătate din timpul liber alocat existenței, tocmai din acest motiv, setea de cunoaștere ne determină a căuta o modalitate prin intermediul căreia să avem posibilitatea de-a participa la evenimente capabile a ne schimba viziunea asupra vieții, dar și pentru a ne modifica perspectivele. Cade în responsabilitatea noastră a ne implica în proiecte importante, astfel încât reprezentantului cultural din cadrul Consiliului Local îi revine sarcina de-a menține legătura cu cetățenii. Contextul actual este influențat de satisfacțiile locuitorilor orașului, tocmai din acest motiv, artistul prin creativitatea sa reprezintă reflexia acestora. Modul de lucru în care acesta își desfășoară activitatea ne prezintă setul de valori al comunității din care face parte, astfel încât în prisma de manifestare a actului artistic este cuprinsă influența existențialismului, într-o altă ordine de idei, în operele acestora descoperim realismul exact așa cum este interpretat. Implicându-mă susțin înființarea unor proiecte viabile pentru a îmbunătăți vizibilitatea activităților culturale din Cisnădie. Continuând eforurile începute alături de echipa care a inițiat  proiectul „Foaia culturală ” îmi voi concentra atenția asupra cerințelor tinerilor, deoarece aceștia se simt abandonați într-o societate în care predomină ignoranța, dar nu doar a acestora ci a tuturor celor dornici de-a manifesta bucuria. Înființarea unor spații generoase capabile a găzdui evenimentele, dar mai ales a unei galerii permanente pentru expunerea operelor. Promovarea tradițiilor și a obiceiurilor, implicit înființare unor ateliere destinate creației pentru cei interesați de petrecerea timpului liber într-un mod plăcut . Promovarea tuturor artelor, creând platforme pentru a îmbunătăți imaginea orașului. Susținerea pentru consolidarea și reconsolidarea clădirilor istorice . Acestea sunt doar câteva dintre proiectele propuse alături de echipa PRO ROMÂNIA Cisnădie.cosmin bedereagă - pro românia cisnădie - ’’cultura este baza de pornire pentru viitorul unei comunități’’
Vă așteptăm la vot în 27 septembrie pentru a susține proiectul nostru.”
Cu stimă,
Cosmin Bedereagă
PRO ROMÂNIA

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu