zile de foc pentru pompierii sibieni - au avut 80 de intervenții în 48 de ore

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns, în ultimele 48 de ore, unui număr de 80 de solicitări venite pe numărul de urgență 112. Multe dintre acestea au fost cazuri de natură medicală, însă n-au lipsit nici incendiile.

Printre cele mai relevante misiuni se numără un incendiu care a izbucnit la compartimentul motor al unui autoturism. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. „În data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 08:30, pompierii militari ai Secției de pompieri Mediaș au intervenit de urgență la ieșirea din localitatea Dumbrăveni spre Viișoara pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifesta la compartimentul motor al unui autoturism, fără victime. Au ars mase plastice din compartimentul motor în proporție de 40%. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric”, transmite Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 17:15, pompierii militari ai Stației de pompieri Agnita au fost solicitați să intervină pe DJ 106D, comuna Bârghiș, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la una din anvelopele unui autocamion ca urmare a frecării pe carosabil. S-a intervenit prompt pentru stingerea și răcirea anvelopei. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. zile de foc pentru pompierii sibieni - au avut 80 de intervenții în 48 de ore zile de foc pentru pompierii sibieni - au avut 80 de intervenții în 48 de ore zile de foc pentru pompierii sibieni - au avut 80 de intervenții în 48 de ore

Și în dimineața zilei de marți au avut de lucru pompierii. În jurul orei 7:30 un echipaj SMURD din cadrul Punctului de lucru Miercurea Sibiului a intervenit pe DN1, între localitățile Miercurea Sibiului și Apoldu de Sus unde un autoturism a ieșit înafara părții carosabile și s-a răsturnat. În urma autoaccidentului o femeie de circa 61 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital cu politraumtisme. zile de foc pentru pompierii sibieni - au avut 80 de intervenții în 48 de ore

„Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt mobilizați permanent, pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate”, spune Alina Voina.

Ultima oră

Comentariul meu