peste 200 de cadre medicale din sibiu au avut coronavirus - două au decedat
foto: arhivă

Sibiul are nu mai puțin de 1.824 de infectări cu noul coronavirus, de la debutul pandemiei și până în prezent. Dintre aceste persoane, mai bine de 200 sunt cadre medicale. 

Peste două sute de persoane din sistemul sanitar din Sibiu s-au îmbolnăvit de coronavirus. Din fericire, multe dintre ele s-au vindecat deja. „În ceea ce privește situația epidemiologică în rândul personalului medico-sanitar, la nivelul județului Sibiu, de la începutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un număr de 216 persoane. Dintre acestea 2 persoane au decedat, iar 183 au fost declarate vindecate”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Vă reamintim că, în județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 1834 de persoane, dintre care 1714 adulți și 120 copii. Până la data curentă au fost vindecate 1252 de persoane, iar 99 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

Ultima oră

Comentariul meu