hoți de cabluri de cupru prinși de poliție în triajul din sibiu - erau în plină acțiune
FOTO: arhivă

Timp de o săptămână, poliţiştii de la transporturi au acţionat, la nivel naţional, pentru creşterea gradului de siguranţă a transporturilor feroviare, în cadrul acţiunii europene Rail Action Week, derulate sub egida RAILPOL.

În perioada 7 – 14 septembrie 2020, poliţiştii secţiilor regionale de poliţie transporturi şi ai Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au acţionat în cadrul acţiunii Rail Action Week, derulate la nivel european, sub egida RAILPOL.

La acţiune au participat peste 900 de poliţişti, alături de reprezentanţi ai instituţiilor partenere, fiind verificate 1.465 de persoane şi 1.200 de vehicule, în zona a 748 de treceri la nivel cu calea ferată.

La începtul săptămânii trecute, doi sibieni au fost prinși de politiști după ce au furat cabluri de cupru dintr-o zonă de triaj.

Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu au surprins în flagrant delict, în momentul în care încercau să părăsească locul faptei, doi bărbaţi, din Sibiu, care ar fi pătruns în incinta zonei de triaj, de unde ar fi încercat să sustragă cabluri de cupru. Cei doi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Ultima oră

Comentariul meu