o sibiancă adoptată își caută părinții - „sunt și eu mamă și îmi doresc să vă cunosc”
Foto: Facebook The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României

Stancu Patricia Andrada are 22 de ani și, la vârsta de trei anișori, a fost adoptată de o familie din Franța. Nu a uitat niciodată de Sibiul în care s-a născut și, chiar dacă anii au trecut, își dorește să își cunoască părinții biologici. 

Tânăra a postat un anunț prin intermediul paginii de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României  în care spune că acum și ea este mămică și își caută familia.

Patricia Andrada s-a născut la Sibiu, în primăvara anului 1998. Trei ani mai târziu, a fost adoptată de o familie din Franța. Își amintește numele mamei – Stancu Janina – dar și adresa unde locuia pe atunci.

„Eu sunt STANCU PATRICIA ANDRADA născută la SIBIU pe data de 26 Aprilie 1998. În martie 2001 am fost adoptată în Franța de o familie minunată. Acum sunt și eu mămica unui băiețel superb și mai mult ca oricând, doresc să-mi cunosc familia biologică.

Informațiile pe care le dețin: numele mamei, STANCU JANINA, născută în 1980 și faptul că era domiciliată pe strada Mihai Viteazul în Sibiu”, scrie Patricia Andrada.

Își dorește din tot sufletul să își găsească mama. Dacă dețineți vreo informație, nu ezitați să o împărtășiți. „Găsirea mamei mele înseamnă enorm de mult pentru mine și familia mea. Vă rugăm foarte mult să-mi DISTRIBUIȚI anunțul de aici, poate așa vom reuși a îi găsi. Mulțumim foarte mult!!!”, a mai spus tânăra.

Ultima oră

Comentariul meu