minor pe motocicletă - a distrus gardul unor pompe de apă din alămor
Foto Arhivă

Un tânăr de 17 ani a intrat în bucluc după ce a condus o motocicletă fără a avea acest drept. Alături de el, în fața polițiștilor, va răspunde și bărbatul care i-a dat motorul, deși știa că tânărul nu are carnet.

Duminică, în jurul orei 2000,  un bărbat din Alămor a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, mai exact a intrat cu motocicleta în gardul care proteja panoul electric de comandă al pompelor de apă, pe care le-a distrus. Evenimentul rutier s-a produs pe str. Principală din Alămor, iar polițiștii rutieri, în urma verificărilor efectuate, au constatat că tânărul care conducea motocicleta are doar 17 ani, nefiind posesor de permis de conducere, iar acest vehicul i-a fost încredințat spre conducere de către un bărbat care cunoștea că minorul nu deține permis de conducere. Totodată, polițiștii au constatat că motocicleta este neînmatriculată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii de infracțiunii de distrugere și de infracțiuni la regimul rutier, respectiv: conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că se află în una dintre situațiile prevăzute de art. 335 alin. (1).

Ultima oră

Comentariul meu