sibienii care donează sânge în weekend primesc un bilet gratuit la untold sau neversea
foto: arhivă

Sibienii care merg sâmbătă și duminică să doneze sânge la caravana mobilă Blood Network primesc un bilet gratuit de o zi la Untold sau Neversea. 

Sâmbătă, 12 septembrie, și duminică, 13 septembrie, caravana mobilă BLOOD NETWORK se va afla în Sibiu, la Centrul de Transfuzii din Bulevardul Corneliu Coposu, nr. 2-4 între orele 08.00-14.00.

Donarea de sânge în cadrul caravanei mobile se face doar prin programare telefonică, la numărul de telefon 0730.073.940, de luni până vineri, între 9:00 și 16:00. Programările pentru caravana mobilă de la Sibiu se fac până pe 11 septembrie la numărul de telefon menționat mai sus. Același lucru îl pot face și pacienții care s-au vindecat de COVID-19 și care doresc să doneze plasmă pentru a-i ajuta pe cei care se luptă cu virusul. sibienii care donează sânge în weekend primesc un bilet gratuit la untold sau neversea

Cine donează sânge sau plasmă la caravana mobilă BLOOD NETWORK primește un bilet gratuit de o zi la festivalul UNTOLD sau la festivalul NEVERSEA, edițiile 2021.

Ultima oră

Comentariul meu