foto: mașină înfiptă într-un cap de pod pe dn14 la ruși - un copil și doi adulți răniți

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe DN14 în localitatea Ruși. Un copil în vârstă de 12 ani și doi adulți au fost transportați la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod. 

„DN 14, în localitatea Rusi, șoferul unui autoturism condus spre Mediaș pierde controlul direcției de deplasare și intră în coliziune cu un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje SMURD și SAJ. Un băiat în vârstă de 12 ani, o femeie în vârstă de 44 de ani și conducătorul auto în vârstă de 60 de ani au fost răniți. foto: mașină înfiptă într-un cap de pod pe dn14 la ruși - un copil și doi adulți răniți

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD pe DN 14, localitatea Ruși unde un autoturism a intrat într-un cap de pod. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru doi adulți și un copil.  Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu o femeie de aproximativ 44 de ani cu escoriații și un copil de aproximativ 12 ani cu traumatism membre inferioare”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Un echipaj SAJ a acordat îngrijiri medicale celei de-a treia victime, un bărbat de aproximativ 60 de ani , transportat și el la spital. „Pacientul prezintă politraumatisme la coloană ,fractură deschisă membrul superior drept și contuzie forte gleznă dreaptă”, precizează Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Traficul în zonă este îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu