foto: crima din terezian - balta de sânge unde a zăcut sibianul ucis e încă pe asfalt

Urmele crimei din Terezian sunt încă vizibile. Asfaltul este pătat de sângele în care a zăcut Dan Santo, tânărul ucis în noaptea de miercuri spre joi, în cartierul Terezian.

Crima de pe strada Daliei a îngrozit întreg Sibiul, atât din cauza violenței, dar și din cauza faptului că s-a petrecut în „sânul” comunității, într-un cartier de blocuri. În urma teribilului incident, a rămas în urmă, chiar și astăzi, balta de sânge în care a zăcut Dan Santo, tânărul ucis.foto: crima din terezian - balta de sânge unde a zăcut sibianul ucis e încă pe asfalt În colțul străzii, la doi pași de locul crimei, apropiații au aprins candele și lumânări.

foto: crima din terezian - balta de sânge unde a zăcut sibianul ucis e încă pe asfalt

EL ESTE TÂNĂRUL ACUZAT DE CRIMA DIN TEREZIAN

Cei care trec prin zonă rămân înmărmuriți. Atunci când văd sângele de pe asfalt și candelele alături, se îngrozesc.

Ora de Sibiu a luat legătura cu reprezentanții Primăriei Sibiu pentru a sesiza faptul că pata de sânge este încă vizibilă. Aceștia au explicat că străzile sunt spălate conform unui program, însă, în cazul de față, angajați ai firmei contractate se vor deplasa la fața locului în cursul zilei de astăzi. foto: crima din terezian - balta de sânge unde a zăcut sibianul ucis e încă pe asfalt

„Strada Daliei este programată, conform graficului săptămânal, marți pentru spălat, iar luni, miercuri și vineri, pentru măturat. Colegii se vor deplasa la fața locului pentru a curăța locul, chiar dacă zona este programată pentru ziua de marți”, a spus Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

CITEȘTE ȘI: ULTIMELE ORE DIN VIAȚA SIBIANULUI OMORÂT ÎN TEREZIAN

Ultima oră

Comentariul meu