update foto accident pe calea șurii mici. o persoană încarcerată

Un accident de circulație s-a produs vineri dimineața pe Calea Șurii Mici. din primele informații o persoană este încarcerată.

UPDATE ”La fața locului s-a intervenit pentru extragerea dintr-un autoturism a unei persoane de sex feminin, de aproximativ 36 de ani, conștientă, politraumatizată. De asemenea s-au acordat îngrijiri medicale celei de a doua victimă , femeie, aproximativ 42 de ani care acuza dureri la nivelul coloanei vertebrale. Ambele persoane au fost transportate la UPU Sibiu”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Știre inițială La fața locului au ajuns două echipaje SMURD, două echipaje de pompieri cu autospeciala de stingere cu apă și spumă și un modul de descarcerare.

update foto accident pe calea șurii mici. o persoană încarcerată update foto accident pe calea șurii mici. o persoană încarcerată update foto accident pe calea șurii mici. o persoană încarcerată update foto accident pe calea șurii mici. o persoană încarcerată

Accidentul s-a produs între două mașini. Ambele șoferițe erau singure în mașină. Traficul este oprit pentru acordarea îngrijirilor medicale.

 

Ultima oră

Comentariul meu