tănăr mort după ce a înotat în lacul brâncoveanu de la ocna sibiului

Un tânăr sibian în vârstă de 31 de ani a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se scălda în lacul Brâncoveanu.

Tragedia a avut loc în data de 14 august. Tânărul, împreună cu un prieten de-al său, se afla la Lacurile Naturale din Ocna Sibiului. În timp ce se bucura de vremea frumoasă de afară și de apa caldă din lac, bărbatul a suferit un stop cardio-respirator. Primul ajutor medical i-a fost acordat de către salvamarii care l-au scos din apă, iar mai apoi a intervenit un echipaj SMURD. „Evenimentul a avut loc acum aproximativ trei săptămâni. Bărbatul a suferit un şoc termic, iar martorii afirmau că ar fi fost o criză de epilepsie. Salvamarii au intervenit și l-au scos din apă, l-au resuscitat, recăpătându-i pulsul, iar apoi au sosit și ambulanța. A fost transportat la spital încă în viață.”, spune Costea Ionuț, administratorul Lacurilor Naturale din Ocna Sibiului.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Spitalului Clinic Județean Sibiu, tânărul a fost transportat la Spitalul Județean în data de 14 august, în stare gravă, a fost internat la ATI, iar la două zile distanță, s-a stins din viață.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Sigur a murit de covid. Lacul din poza nu e Brancoveanu, e Gura Minei de acum cativa ani, ca au distrus putregaiul ăla de „modernizare”. A facut soc termic? Scaldandu-se in apa caldă… Deci ieșise dintr-un frigider? Felicitări pt acuratețe.

  2. De ce apare după aproape o luna că știre proaspătă? Mai bine dați lista deceselor din oras din ziua precedenta!

  3. Eu am făcut șoc anafilactic deoarece am înghițit câțiva stropi si cu greu am reușit să ajung la mal.