accident pe dumbrăvii în zona muzeului astra - o șoferiță rănită
FOTO arhivă

Un accident rutier a avut loc, joi după amiază, pe Calea Dumbrăvii, în zona Muzeului Astra. O femeie a fost transportată la spital. 

De vină pentru producerea evenimentului rutier este un șofer din Rășinari, în vârstă de 39 de ani, care nu a păstrat distanța regulamentară.

„Calea Dumbravii, zona Muzeului Astra, accident rutier pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, două turisme implicate, pe sensul Sibiu – Rășinari. Cel care a produs evenimentul este un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Rășinari. La volanul autoturismului condus regulamentar se afla o femeie în varsta de 36 de ani, din Cisnădioara”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD. Șoferița care conducea regulamentar a fost rănită.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, zona Muzeului Astra la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului o femeie de aproximativ 36 de ani care acuza dureri cervicale a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu