trei școli din mediul rural din sibiu au cumpărat tablete și laptop-uri pentru elevi
FOTO: arhivă

Primele unități de învățământ care au cumpărat tablete și laptop-uri pentru elevi, din bani de la primării, sunt în mediul rural. Este vorba despre școli gimnaziale din comunele Altâna, Poplaca și Șelimbăr, a precizat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu, Constantin Dincă.

Şcoala Gimnazială „Avioator Ioan Sava” din Alţâna, Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazu” din Şelimbăr şi Şcoala Gimnazială din Poplaca au achiziţionat tablete sau laptop-uri din fonduri de la primării, dintr-un total de 146 de şcoli din judeţul Sibiu, potrivit reprezentantului IŞJ Sibiu, Constantin Dincă.

În alte zece localităţi din judeţul Sibiu au fost cumpărate parţial laptop-uri şi tablete din bani puşi la dispoziţie de către primării: Şcoala Gimnazială „Matei Basarab” din Turnu Roşu, Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” din Avrig, Şcoala Gimnazială „Badea Cîrţan” din Cârţişoara, Şcoala Gimnazială „Audel Decei” din Gura Râului, Şcoala Gimnazială din Cristian, cea din Boiţa, Vurpăr, Şeica Mică, Brateiu şi cea din Porumbacu de Jos, a precizat, pentru AGERPRES, IŞJ Sibiu.

În municipiul Sibiu, Consiliul Local a votat vineri, în şedinţă extraordinară, să aloce aproape 17 milioane de lei ca să cumpere tablete, măşti, dezinfectanţi şi separatoare pentru elevi.

Sursa: AGERPRES

Ultima oră

Comentariul meu