dinți și gingii sănătoase – sorina preda dentist pune zâmbete pe buzele sibienilor

Igiena orală este la fel de importantă precum igiena mâinilor ori curățarea tenului. Dacă nu avem grijă de dinții noștri, problemele pot apărea și, în timp, pot duce la afecțiuni grave.

Boala parodontală este boala secolului, iar asta fiindcă tot mai mulți oameni, se confruntă cu ea, acesta fiind și principalul motiv al căderii dinților la adulți. Dentistul Sorina Preda recomandă în acest sens controale și tratamente periodice pentru a preveni neplăcerile ce ar urma să vină mai târziu.

Vizitele la stomatolog nu mai sunt de mult timp neplăcute. Durerea a devenit amintire, odată cu evoluția tehnologică și cu aparatura de ultimă generație. Nici măcar „albinuța” nu ne mai induce teamă, fiindcă grija și profesionalismul dentistului Sorina Preda ne ajută să uităm de probleme. În cabinetul stomatologic situat în Șelimbăr, pe strada Nouă, Nr. 38 A, vii cu o problemă și pleci acasă cu o soluție.

dinți și gingii sănătoase – sorina preda dentist pune zâmbete pe buzele sibienilor

Parodontoza, o boală a secolului

Parodontoza este una dintre cele mai grave boli ale danturii. Lăsată netratată, devine o adevărată problemă. Boala parodontală este principalul motiv al căderii dinților la adulți, însă poate apărea chiar și la tineri sau copii.

Dentistul Sorina Preda spune că ne putem feri de boala parodontală doar dacă avem grijă mereu de dantura noastră. În acest sens, ea recomandă o igienă orală corespunzătoare, punând accentul îndeosebi pe spălatul dinților, folosirea apei de gură, a aței dentare, dar și pe controalele periodice la stomatolog. Orice afecțiune depistată din timp este mult mai ușor de tratat.

De multe ori, nu luăm în seamă primele semne ale parodontozei, deși acestea sunt evidente. Gingii care sângerează, durere atunci când consumăm băuturi reci sau calde și chiar și la mestecarea alimentelor, respirație urât mirositoare, toate sunt simptome ale bolii parodontale. Tocmai de aceea, consultul stomatologic trebuie făcut periodic, de preferat o dată la șase luni.

dinți și gingii sănătoase – sorina preda dentist pune zâmbete pe buzele sibienilor

Reduceri pentru copii la cabinetul Sorinei Preda

„Controalele periodice regulate sunt esențiale pentru păstrarea sănătății gingiilor copiilor. Vino să vorbim despre sănătatea orală a micuțului tău”, spune Dr. Sorina Preda.

În această perioadă, ai parte de o ofertă de neratat. Copiii cu vârste de până la 16 ani pot beneficia de o reducere senzațională de 50%. Programările se fac atât telefonic, la numărul 0726 338 294, cât și printr-un mesaj pe pagina de Facebook Sorina Preda – Dentist.

Sibienii pot sta fără grijă atunci când ajung la cabinet. Mediul este curat, iar spațiul perfect igienizat. Programările se fac în așa fel încât să nu existe aglomerări în sala de așteptare, fiind respectate toate măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

dinți și gingii sănătoase – sorina preda dentist pune zâmbete pe buzele sibienilor

 

Ultima oră

Comentariul meu