mesajul directorului muzeului astra, după ce soția a fost infectată cu covid - „prăpăditul ăsta de virus există”

Directorul Complexului Naţional Muzeal (CNM) Astra din Sibiu, Ciprian Ștefan, a fost testat pentru noul coronavirus, iar rezultatul a fost negativ. Soția sa însă este infectată. Acesta a transmis un mesaj, într-o postare pe Facebook, în care spune că „virusul există și este tare parșiv”.

Ciprian Ștefan, directorul CNM Astra, a scris, într-o postare pe Facebook, că s-a testat pentru COVID-19, iar rezultatul a ieșit negativ. Soția acestuia este infectată, dar, din fericire, se simte bine.

„A început lupta cu Covid-19. Vineri, în urma testelor, soției mele i-a iesit pozitiv iar al meu negativ. Suntem în izolare 14 zile și respectăm indicațiile autorităților. Echipa muzeului ASTRA e pe baricade, ducând mai departe indicatorii asumați pentru anul în curs. Sunt în contact (telefonic) permanent cu ei. Soția mea se simte bine, nu prezintă simptome specifice, dar pentru siguranță va efectua un set de analize”, spune Ciprian Ștefan.

Directorul CNM Astra încheie postarea spunând că „prăpăditul ăsta de virus există și este tare parșiv”. „Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru! Va fi bine! Iubiți-vă aproapele ca pe voi înșivă! Doamne ajută!”, a mai spus acesta.

Vă reamintim că, în județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 1.586 de persoane, dintre care 1.478 adulți și 108 copii. Până la data curentă au fost vindecate 1.092 de persoane, iar 91 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

 

Ultima oră

Comentariul meu