gravidă dusă la spital după ce mașina în care se afla a ieșit în decor la bâlea
FOTO arhivă

O femeie însărcinată a fost transportată la spital după ce a fost implicată într-un accident între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. Mașina în care se afla a ieșit în decor. 

Potrivit polițiștilor sibieni, autoturismul era condus pe direcția Bâlea Lac – Bâlea Cascadă. La volan se afla un bărbat din Giurgiu.

„DN 7C, un șofer în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre Bâlea Lac spre Bâlea Cascadă, a pierdut controlul direcției și a ieșit în afara părții carosabile. Pasagera din autoturism, o femeie în vârstă de 28 de ani, a fost transportată la spital. Ambii sunt din județul Giurgiu”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Femeia a fost dusă la spital cu un echipaj Smurd venit la fața locului.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD pe DN7 C, zona Bâlea Lac unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale unei femei de aproximativ 28 de ani, însărcinată în prima lună. Aceasta a fost transportată la UPU Sibiu cu umărul dislocat”, transmite Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu