copila dispărută a fost găsită - părinții au trimis-o la cerșit în sibiu

Minora din localitatea Saroș pe Târnave, dată dispărută de familie, a fost găsită de polițiștii sibieni în zona pieței Vasile Aaron din Sibiu. Se pare că fata a fost trimisă la cerșit, iar când nu s-a mai întors acasă, părinții s-au panicat. 

Boldijar Gheoghina Maria a fost găsită luni dimineață, după ce, la finalul lunii august, a dispărut fără urmă. Mama acesteia a alertat poliția abia în data de 6 septembrie.

„Azi, în jurul orei 11,30, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au depistat-o pe minora Boldijar Gheorghina Maria pe raza municipiului Sibiu. Minora nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost încredințată reprezentanților DGASPC Sibiu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, minora în vârstă de 13 ani a stat la o prietenă în Sibiu în toată această perioadă. Ea a fost trimisă în oraș ca să cerșească, iar când nu a mai revenit la domiciliu, părinții s-au speriat gândindu-se că ar fi putut păți ceva, așa că au anunțat poliția. Din fericire, copila este bine și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Ultima oră

Comentariul meu