FOTO Acțiuni impotriva răspândirii coronavirusului în județul Sibiu

În cursul zilei de 4 septembrie a.c., 222 de polițiști (din care 10 în Slimnic), jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă, acționându-se îndeosebi în zonele centrale ale municipiului Sibiu și municipiului Mediaș, precum și în localitatea Slimnic.

Cu această ocazie, au fost verificate 591 de persoane (din care 85 în Slimnic)  cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 37 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate (din care 4 în Slimnic) și 113 mijloace de transport (din care 40 în Slimnic).  În cadrul acțiunilor, 3 persoane au fost avertizate în scris pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În cadrul activităților din localitatea Slimnic, reprezentanții unei societăți comerciale au fost avertizați în scris pentru fapte de natură economică, iar polițiștii rutieri au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier (conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului), au reținut 2 permise de conducere (viteză peste limita legală) și au aplicat 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.060 de lei.

Polițiștii locali sibieni au verificat 292 de persoane fără a constata nereguli pe linia respectării măsurilor de protecție individuală.

În cursul zilei de 4 septembrie a.c., 8 jandarmi sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă, în stațiunile montane Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, în zonele de îmbarcare/debarcare ale telecabinei și pe raza stațiunii Păltiniș, în stațiile mijlocului de transport în comun. De asemenea, jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în zona piețelor agroalimentare din municipiul Sibiu. În urma desfășurării acțiunilor nu au fost generate situații care să impună aplicarea de sancțiuni contravenționale.

Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic, nefiind aplicate sancțiuni contravenționale.

În data de 04.09.2020 inspectorii DSVSA SIBIU au efectuat un număr de 6 controale la unități de alimentație publică, procesare și de vânzare cu amănuntul a produselor alimentare din județul Sibiu. S-a aplicat un avertisment.

Ultima oră

Comentariul meu