gaură de 20.000 de lei la automatele de cafea din sibiu – hoții au fost prinși
FOTO arhivă

Doi sibieni care au spart mai multe automate de cafea din municipiul Sibiu și au furat toți banii din ele au fost prinși de polițiști. 

„La data de 3 septembrie a.c., în urma activităților de investigație desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu, s-a reușit identificarea și prinderea a doi sibieni, presupuși autori ai mai multor furturi de bani din automatele de cafea”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Este vorba despre doi tineri în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, domiciliați în Marpod, respectiv Cristian. Aceștia sunt bănuiți că, în perioada 21 august – 2 septembrie, ar fi forțat panourile electronice frontale a 8 tonomate de cafea, băuturi răcoritoare și produse alimentare amplasate pe raza municipiului Sibiu și ar fi sustras banii din casetele speciale, creând un prejudiciu total de 20.000 de lei.

„Față de cele două persoane cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (8 acte materiale), la data de 3 septembrie a.c., s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca dosarul penal să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și aplicare a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile”, mai spune Welter.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, a rezultat suspiciunea rezonabilă că cei doi ar fi săvârșit alte 5 fapte similare pe raza municipiului Sibiu și a localității Șelimbăr.

Acțiunile de documentare a întregii activități infracționale a persoanelor în cauză continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu