părinți îngrijorați la școala 21 - ”se vor termina lucrările?”

Mai sunt zece zile până la începerea unui nou an școlar. Pe lângă faptul că încă nu se știe forma sub care va debuta, în unele școli din Sibiu este pus sub semnul întrebării și în ce condiții ”locative”. Și asta pentru că lucrările de reabilitare nu sunt terminate și nici în fază finală. Asta se întâmplă la școala numărul 21 de pe strada Luptei.

Clădirea școlii a intrat în reabilitare, dar lucrările încă sunt în toi. Schelele dau de gol stadiul incipient al lucrărilor, iar în interior lucrurile stau la fel. Este plin de moloz și resturi de la construcții. Părinții copiilor care vor învăța aici sunt îngrijorați că în data de 14 septembrie lucrurile nu vor arăta mai bine, iar copiii vor fi nevoiți să înceapă cursurile printre schele, praf și muncitori.

părinți îngrijorați la școala 21 - ”se vor termina lucrările?” părinți îngrijorați la școala 21 - ”se vor termina lucrările?”

”În momentul de față școala este încercuită de schele, materiale de construcții împrăștiate atât la interior cât și la exterior, parterul și etajul unu nu au fost renovate încă. Având în vedere ca de 6 luni nu s-au mai ținut cursuri în școala, au avut tot spațiul la dispoziție, fără a fi deranjați de elevi. După toate aceste lucruri favorabile constructorului, copii vor începe școala printre moloz, materiale de construcții, mizerie, dându-și coate cu muncitorii în pauze. Peste toate și virusul asta nenorocit, dar oricum nu cred ca mai are loc printre copii, muncitori, și materialele de construcții”, spune revoltat unul din părinții elevilor de la școala 21.

părinți îngrijorați la școala 21 - ”se vor termina lucrările?”

Până la publicarea articolului nici directorul școlii, nici reprezentantul Primăriei Sibiu nu au putut fi contactați pentru a ne oferi un punct de vedere.

 

Ultima oră

Comentariul meu