se redeschide cinegold - ce reguli se impun la cinema
Sursa: sibiucityapp.ro

Toamna a venit cu noi măsuri de relaxare, iar ajunul weekend-ului aduce vești bune sibienilor. De la 1 septembrie putem merge din nou la cinema, la teatru sau la restaurant, acestea fiind doar câteva dintre noile măsuri ce au intrat în vigoare. CineGOLD Sibiu onorează promisiunea făcută sibienilor si este gata de redeschidere.

Începand cu data de 4 septembrie, multiplexul CineGOLD oferă din nou magia marelui ecran.

„Respectarea normelor de siguranță este principala noastră prioritate. Grija față de siguranța clienților și a staffului ne-a determinat să implementăm cu responsabilitate măsurile de prevenție contra răspândirii COVID 19. Redeschidem cinematograful în mod gradual începând cu 4 septembrie cu maxim 50% din capacitate și cu scaune libere în proximitatea celor ocupate, dezinfectăm spațiile și asigurăm fluxuri separate de access. Rugăm clienții noștri să folosească pe cât posibil achiziționarea online de bilete folosind aplicația CineGOLD.ro, să plătească cu cardul sau cu telefonul și  sa evite aglomerările. Pentru CineGOLD redeschiderea este în egala măsură o fericire și o responsabilitate.” ne-a declarat administratorul CineGOLD,  Nicolae Constantin.

se redeschide cinegold - ce reguli se impun la cinema

Informațiile despre filmele care rulează la CineGOLD începând de vineri 4 septembrie sunt disponibile pe www.cinegold.ro, pe aplicația gratuită CineGOLD, cât și pe platformele de socializare.

Ultima oră

Comentariul meu