controale „la sânge” în slimnic - zeci de persoane au fost verificate
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au verificat oamenii și societățile comerciale din Slimnic. Acțiunea a fost derulată pentru a împiedica formarea de focare de coronavirus, în condițiile în care, aici, miercuri erau 16 cazuri active. 

„În urma deciziei Grupului de Suport Tehnic pentru Gestionarea Situațiilor e Urgență generate de epidemii de a efectua verificări în localitatea Slimnic, vă informăm că în cursul serii de 2 septembrie a.c. au avut loc verificări în echipe mixte de control”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Șapte polițiști din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră au fost angrenați în acțiuni punctuale de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. Cu această ocazie, au fost verificate 36 de persoane și o societate comercială cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse. De asemenea, au fost verificate 21 de mijloace de transport, iar pe linie rutieră, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 335 de lei.

În ceea ce privește acțiunile de verificare efectuate de ITM Sibiu, acestea s-au făcut în cadrul unei societăți, fără a fi identificate nereguli.

Reprezentanții DSVSA Sibiu a verificat o unitate de alimentație publică și una de vânzare cu amănuntul a produselor alimentare fără a fi aplicate sancțiuni.

Vă reamintim că la Slimnic rata incidenței cumulate este de 3,28/1000 de locuitori. Detalii aici.

Ultima oră

Comentariul meu