e timpui să te pui in formă! fă–ți abonament la cea mai nouă sală de fitness din sibiu - ce oferă

Vara e cam trecută, și oricum din cauza pandemiei nu am prea avut unde să ne expunem corpurile razelor soarelui. Dar, să vedem partea bună a lucrurilor. Până vara viitoare e destul timp să ne punem la punct, estetic vorbind. Un an de zile de mers la sală și mâncat sănătos nu ne poate transforma decât în niște sibieni nu doar arătoși, ci și sănătoși. Așa că cea mai nouă sală de fitness din Sibiu – Hard Workout– s-a deschis exact la timp.

Antrenori cu experiență

Veți spune- încă o sală printre altele multe din Sibiu. La prima vedere, așa este. Doar că la Hard Workout, cea mai nou inaugurată sală de fitness din Sibiu, sunt lucruri care fac diferența. Poate unul din cele mai importante este experiența antrenorilor. Radu, Eduard, Paul și Anda sunt cei patru traineri care vă vor ajuta la exerciții. Sunt sportivi de performanță care au petrecut mult timp făcând sport, dar și îndrumându-i pe alții. Așa că la Hard Workout veți găsi mereu ajutor specializat.

e timpui să te pui in formă! fă–ți abonament la cea mai nouă sală de fitness din sibiu - ce oferă

Veți putea lucra toate grupele de mușchi, pentru că aparatele au fost alese în așa fel încât clienții sălii să-și poată modela întreg corpul. Din nou, un element care diferențiază Hard Workout de alte săli, este faptul că toți antrenorii pot oferi sfaturi în ceea ce privește nutriția.
De la sală se pot cumpăra suplimente nutritive, dar și acestea sunt vândute doar la recomandarea antrenorilor.

Oferte de lansare

Sala de fitness Hard Workout este deschisă de doar câteva zile, așa că luna septembrie vine cu oferte pentru sibieni. Dacă două prietene se înscriu în același timp, vor plăti în luna septembrie doar un abonament. Iar primii trei băieți care își fac abonament vor primi un starter kit cu 5 doze preworkout by Dorian Yates Nutrition, un shaker, un tricou Hard Workout.

e timpui să te pui in formă! fă–ți abonament la cea mai nouă sală de fitness din sibiu - ce oferă

Cu așa oferte cum să nu te grăbești să îți faci abonament? Nu știți unde să mergeți? Pe strada Abatorului nr. 19, de luni până vineri între 7 și 23, sâmbătă și duminică între orele 9- 17.

Și dacă tot ajungeți aici, să știți că se mai organizează cursuri de kickboxing adulți și copii, gimnastică pentru copii, dansuri, cardio kickboxing.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii