bălăceala continuă în septembrie - majoritatea piscinelor rămân deschise datorită căldurii

Meteorologii au anunțat o lună septembrie călduroasă, cu temperaturi peste norme. Așa că cei care au din plin de profitat sunt sibienii cu chef de bălăceală, dar și proprietarii piscinelor care pot prelungi programul acestora. Mai toate ștrandurile vor rămâne deschise și în luna septembrie, inclusiv complexul de lacuri de la Ocna Sibiului.

La Ocna scad prețurile

Cine nu a ajuns vara aceasta la mare mai are o șansă să se simtă ca pe litoral, dar acasă, la Sibiu. Și asta pentru că Lacurile de la Ocna Sibiului, supranumite și Litoralul Ardealului, vor rămâne deschise atâta timp cât vremea va fi frumoasă. Iar vestea bună atrage după ea încă una: din 7 septembrie prețurile vor fi mai mici. Astfel, un adult va plăti un bilet de 10 lei, intrarea copiilor va fi gratuită, la fel ca și parcarea.

bălăceala continuă în septembrie - majoritatea piscinelor rămân deschise datorită căldurii
Lacurile Ocna Sibiului

La Cisnădioara și Rășinari nu se schimbă nimic

Sunshine Cisnădioara este o piscină care oferă nu doar intimitate ci și un cadru de vis în care sibienii își pot petrece zilele călduroase din septembrie. Și asta pentru că atâta timp cât vremea va permite, iar clienții vor veni, piscina va rămâne deschisă. Nu se modifică nici programul, nici tarifele. Astfel, la Sunshine va fi deschis de luni până vineri între orele 11 și 20, iar sâmbătă și duminică între 10 și 20. Un adult va plăti 30 de lei intrarea și un copil 20 de lei, de luni până joi. Vinerea, sâmbăta și duminica tarifele sunt de 35 de lei un adult și 25 de lei un copil. Nu este nevoie de rezervare, dar clienții sunt primiți în limita celor 75 de șezlonguri disponibile și aranjate la distanță de 2 metri unul de celălalt.

Neschimbate rămân prețurile și programul și la piscina de la pensiunea 1 Mai din Rășinari. Sibienii pot veni aici pentru o baie în piscina exterioară încălzită sau în jacuzzi. Zilnic este deschis între orele 10 și 18. Dar, dacă veți dori să mâncați, trebuie să știți că restaurantul se deschide la ora 12. Tariful de intrare este de 30 de lei la piscină și 25 de lei la jacuzzi, pentru un adult, iar copiii plătesc 15 lei.

bălăceala continuă în septembrie - majoritatea piscinelor rămân deschise datorită căldurii
Sursa: Facebook Pensiunea MAI

La Șura Mare doar în weekend

Piscina Carpatia de la Șura Mare va fi deschisă doar la final de săptămână, în luna septembrie. Cei care doresc să se bucure de o zi specială aici, vor trebuie să vină la ora 10, atunci când se deschide, pentru că accesul este permis în limita locurilor disponibile. Capacitatea este de 60 de locuri, dar din cauza distanțării sunt pregătite doar 38 de șezlonguri. Distracția se încheie la ora 19. Prețurile sunt neschimbate de cinci ani și la fel vor rămâne și în luna septembrie: un adult plătește 35 de lei, un copil de până la 5 ani intră gratuit, iar unul între 5 și 14 ani plătește 25 de lei.

bălăceala continuă în septembrie - majoritatea piscinelor rămân deschise datorită căldurii
Foto Facebook Pensiunea Carpatia

La Veștem rămâne deschis, Tălmaciu se închide

Reprezentanții ștrandului din Veștem spun că vor ține afacerea deschisă dacă vremea va fi bună, dar nu s-au gândit încă dacă vor menține prețurile sau le vor scădea. Programul însă rămâne același.

La Tălmaciu însă ștrandul s-a închis din data de 2 septembrie, fiind singura piscină exterioară din județ care a luat această decizie.

Ultima oră

Comentariul meu