tânărul ucis de un mal de pământ - lucrarea era contractată de primăria vurpăr

Noi detalii ies la iveală în cazul tragicului eveniment de la Vurpăr, unde un tânăr care efectua lucrări la rețeaua de canalizare a murit în condiții teribile. Se pare că respectiva lucrare era contractată de primărie. 

Tânărul de 28 de ani de la Vurpăr efectua lucrări la rețeaua de canalizare din localitate, având un contract de muncă pe postul de mașinist. Potrivit ITM Sibiu, care a trimis echipe în teren imediat după producerea incidentului, respectiva lucrare era contractată de Primărie.

„Evenimentul s-a produs în Vurpăr, pe strada Cimitirului, la lucrarea de extindere rețea de canalizare și branșamente, lucrare contractată de primărie. La momentul producerii evenimentului, ITM Sibiu a trimis o echipă în teren pentru cercetări preliminare, pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor care au dus la producerea evenimentului. Victima avea contract de muncă pentru ocupația de mașinist, iar la data producerii evenimentului s-a luat măsura de oprire a lucrărilor de către ITM Sibiu”, spune Cornel Moldovan, șef șerviciu SSM.

În prezent ITM Sibiu face cercetări pentru stabilirea caracterului de muncă, a cauzelor și împrejurărilor ce au determinat acest eveniment.

Vă reamintim că tânărul în vârstă de 28 de ani a murit după ce o grămadă de pământ s-a prăvălit peste el. În ciuda eforturilor pompierilor din cadru ISU Sibiu de a-l scoate în viață la suprafață, tânărul a decedat. În acest caz, poliția a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă. Detalii aici.

Ultima oră

Comentariul meu