astrid fodor despre iluminatul public eco din sibiu - "trebuie să grăbim pasul"

Astrid Fodor, a anunțat cele mai importante proiecte pe care își propune să le implementeze în următorul mandat. Actualul primar a vorbit și despre iluminatul public eco în Sibiu.

În cadrul unui interviu, Astrid Fodor a detaliat ce obiective și-a propus spre realizare pentru următorul mandat. Printre lucrurile vizate, se numără și modernizarea sistemului de iluminat public. Scopul acestui proiect este de a crește calitatea sistemului de iluminat, dar și reducerea costurilor.

“Până acum am reușit să instalăm corpuri de iluminat cu LED în 4 parcuri din Sibiu și pe 16 km de străzi. Dar trebuie să grăbim pasul. Anul acesta am semnat contractul de delegare a gestiunii iluminatului public cu o firmă specializată. Împreună cu aceștia vom moderniza etapizat iluminatul în tot orașul cu acest tip de corpuri care, pe lângă că au un consum mai mic decât cele clasice, au și o luminozitate mai bună. La fel de important, iluminatul public va fi gestionat de la distanță printr-un sistem numit telegestiune. Vom putea aprinde și stinge iluminatul din dispecerat și vom vedea în timp real defectele pentru ca această firmă să poată interveni mai repede.”, a declarat Primarul Municipiului Sibiu, Astrid Fodor.

Ultima oră

Comentariul meu