update accident la porumbacu de jos - pasagera din sibiu este rănită

Sâmbătă, pe DN1, pe raza localității Porumbacu de Jos s-a produs un accident rutier.

UPDATE

În zona producerii accidentului, traficul a fost restabilit, circulându-se normal în ambele sensuri. “DN 1, în zona producerii accidentului rutier, traficul a revenit la normal în ambele direcții.”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, câteva persoane care au fost implicate în accident, au avut nevoie de îngrijiri medicale. “Acestea au fost transportate la spital după cum urmează :  la CPU Luther au fost transportați doi copii gemeni de 1 an și 8 luni, cu atac de panică în vederea evaluării medicale, iar o femeie de aproximativ 38 de ani a fost transportată la UPU Sibiu cu dureri lombare și traumatism cranio-facial.”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

update accident la porumbacu de jos - pasagera din sibiu este rănită

update accident la porumbacu de jos - pasagera din sibiu este rănită

ȘTIREA INIȚIALĂ

Din cauza nepăstrării distanței de siguranță în mers și pentru a preveni cu autoturismul din fața sa, șoferul brașovean în vârstă de 44 de ani a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism ce se deplasa din sens opus. La volanul mașinii se afla un sibian în vârstă de 39 de ani. “În urma coliziunii, pasagera din auto nevinovat, de 38 de ani, din Sibiu, a suferit vătămări corporale ușoare și va fi transportată la spital. De asemenea, tot din acest autoturism, vor mai fi transportați la spital, preventiv, doi copii care erau transportați în dispozitive speciale, pe bancheta din spate. Trafic alternativ, dirijat de politisti.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

De asemenea, la locul accidentului au intervenit și echipajele ISU Sibiu. “ISU Sibiu intervine de urgență cu două echipaje SMURD și un echipaj descarcerare pe DN1, în apropierea localității Porumbacu de Jos la un accident rutier între 2 autoturisme. Din primele informații sunt implicați doi copii și doi adulți, neîncarcerați. Intervenția se află în dinamică.”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina

update accident la porumbacu de jos - pasagera din sibiu este rănită

Știre în curs de actualizare

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. “a preferat să intre pe contrasens”
    …. Chiar “a preferat”? Sau a fost un gest instinctiv ?!?