VIDEO: Accidentul de joi de lângă Zoo Sibiu - Momentul impactului surprins de camere

Momentul impactului violent dintre două autoturisme, ce a avut loc joi în apropiere de Grădina Zoologică din Sibiu, a fost suprins de camerele de supraveghere. 

Două mașini care circulau către Rășinari au intrat în coliziune, joi după amiază, iar în urma impactului, una dintre ele a ajuns pe trotuar, izbindu-se violent de un stâlp. O femeie a fost acroșată de autoturismul proiectat în afara părții carosabile. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.

YouTube video

Potrivit polițiștilor sibieni, vinovat de producerea accidentului a fost șoferul din primul autoturism, care a intrat într-o depășire, deși un alt autoturism din spate făcea deja această manevră.

„Calea Dumbrăvii, după intrarea Zoo, s-a produs o coliziune între două autoturisme care circulau spre Rășinari, în condițiile în care șoferul uneia dintre mașini a efectuat o manevră de schimbare a direcției de deplasare în timp ce șoferul celuilalt autoturism se afla în depășire. În urma impactului, autoturismul al cărui șofer efectua depășirea este proiectat într-un stâlp și lovește o femeie care se afla pe trotuar, în calitate de pieton”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Mai multe persoane au fost rănite în urma impactului, inclusiv femeia care se afla pe trotuar. Detalii AICI. 

Sursa video: Facebook / Info Trafic Jud. Sibiu

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. In cazul descris de tine, vinovat ar trebui sa fie cel parcat langa trecere pentru obturare de vizibilitate.
    Ca sa fiu in ton cu o corectitudine ar trebui sa opresc la toate trecerile de pieton preventiv sa nu sara vre unul cu ochii in telefon iresponsabil de viata lui. Iar acum hai sa faca tot orasul asa si ne bucuram de infrastuctura care te aduce la 10 la munca, nu la 8. Nu prea e bun exemplul.

    Sincer? Amandoi au vina impartita 50 50. E un caz individual. Cel care schimba directia avea dreptul in conditiile lui sa vireze ca nu era nimeni in depasire vizibil pe tronsonul de drum. Cel cu stalpul la fel avea dreptul sa depaseasca nefiind linie continua dar avea vizibilitate zero pentru masina din fata. Nu s au vazut unul pe altul. Pentru ca nu ai cum. In oglinda nu vezi in curba, ci in linie tangenta la curba.
    E un caz in care prin definitia „curbei” stai in banca ta. Ce iti arde de depasiri sau schimbare de directie? Ala cu directia ar fi trebuit sa iasa de pe drum in dreapta sa se incadreze perpendicular pe drum. Cel in depasire nu avea ce sa depaseasca in conditii de vizibilitate redusa a participantilor la trafic. 50 50

  2. Dane, dar de unde stii tu cat avea ala care a depasit legal, la finalul liniei ?
    Filmarea aia e pe 2x sau 3x iar ala iese in jumatea drumului in timp ce celalalt era deja in depasire.
    Ca avea 60 sau 90 tot nu putea evita.
    Vinovat clar este cel care intoarce in curba fara sa se asigure.
    Altfel te calc maine pe trecerea de pietoni cu viteza legala de 50km/h fiindca era o masina parcata langa trecere si nu te-am vazut.
    Si vinovat esti tu ca mi s-a parut ca alergai pe trecere.
    Cum sa alergi pe trecerea de pietoni ….
    Cum e?

  3. Cum intrii cu viteza aia in depasire prin oras si nu esti vinovat de nimic ?….bai militia romaneasca si statul de rahat ? Voi sunteti cretini ?