igienizare anti covid – 19 cu lămpi uv la sibiu

Lupta împotriva răspândirii noului coronavirus are un nou aliat la Sibiu. Un sibian a adus pe piața din România două tipuri de lămpi cu lumină ultravioletă care sunt acum la mare căutare deoarece distruge toate microorganismele dăunătoare, inclusiv particulele de Covid- 19

Aliat împotriva Covid

În această perioadă în care ne spălăm foarte des pe mâini și folosim tot felul de dezinfectanți, o soluție preventivă împotriva îmbolnăvirii cu SARS-CoV-2 sunt și lămpile bactericide cu lumină ultravioletă- C. Acestea sunt niște produse electronice, cu lumină ultravioletă emisă la anumită frecvență. ”Lumina aceasta omoară toate tipurile de microorganisme dăunătoare. Lumina UV-C emisă de lampa bactericidă acționează la nivel celular, distrugând structura ADN-ului și ARN-ului microorganismelor, printre care bacterii, fungi, germeni și virusuri, E. Coli și alți agenți patogeni care îți pot pune sănătatea în pericol. Este o metodă foarte simplă pentru a ne asigura încă o dată că tot ceea ce atingem este perfect steril”, spune Alexandru Stănese, importatorul sibian al lămpilor.

Două tipuri de lămpi

Una dintre lămpile importate de sibian are dimensiuni mici, astfel că încape în poșeta unei doamne. ”Acest tip de lampă poate fi folosită pentru obiectele mici, pe care le atingem frecvent: telefon, chei, portofel, chiar bani. Poate fi purtat într-o poșetă sau borsetă și folosită ori de câte ori vrem să igienizăm un obiect” explică Alexandru Stănese.

igienizare anti covid – 19 cu lămpi uv la sibiu

Un alt tip de lampă este cea ”casnică”. Este de dimensiuni mai mari și poate fi folosită la igienizarea unei încăperi de maxim 40 de metri pătrați datorită unghiului de acțiune de 360 de grade a fascicolului luminos. ”Lampa casnică are o telecomandă care poate fi setată pe trei intervale de timp, și asta pentru că nu este indicat ca cineva să se afle în încăpere atunci când lampa este pornită. În câteva zeci de minute absolut tot ce se află în încăpere este sterilizat- de la covoare, mobila, clanțe, pături, absolut toate suprafețele”, spune sibianul.

igienizare anti covid – 19 cu lămpi uv la sibiu

Aceste lămpi au viață lungă- sunt garantate la peste 8000 de ore de funcționare, iar importatorul sibian oferă o garanție de un an. Oricine își dorește o astfel de lampă o poate avea, pentru că nici prețurile nu sunt mari comparativ cu beneficiile: cea de dimensiuni mici costă 129 de lei, iar cea pentru uz casnic 199 de lei. “Am vândut și continuăm să vindem foarte mult către distribuitori, dar și clienții particulari le pot cumpăra de la noi”, spune Alexandru Stănese.

Pentru comandă oricine poate suna la 0741•537•365 sau poate trimite un e-mail la office@evas.co, sau direct pe site cu plata cu cardul sau ramburs:
https://evas.co/product/lampa-bactericida-uv-c-de-casa/
https://evas.co/product/lampa-bactericida-uv-c-ultra-portabila

 

 

Ultima oră

Comentariul meu