andi a plecat la ceruri mult prea devreme - tânărul mort sub pământ la vurpăr, plâns de apropiați
Foto: Facebook/ Profil Public

Andrei avea doar 28 de ani. A murit în condiții teribile, greu de imaginat. Lucra la o rețea de canalizare în localitatea Vurpăr și o nenorocire s-a produs. Malul de pământ s-a surpat, iar el a căzut în șanțul adânc de doi metri. A fost îngropat de viu. 

Andi, așa cum îi spuneau apropiații, a murit într-un accident de muncă cumplit. A murit acoperit de pâmânt după ce, în timp ce realiza o lucrare la rețeaua de canalizare, malul s-a surpat. Timp de o oră s-au chinuit pompierii militari să îl scoată înapoi la suprafață. Au aplicat manevrele de resuscitare, însă totul a fost în zadar. Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost declarat decedat.

andi a plecat la ceruri mult prea devreme - tânărul mort sub pământ la vurpăr, plâns de apropiați

În urma tragediei de la Vurpăr, familia, prietenii și toți cei care l-au cunoscut au rămas înmărmuriți. Nu le vine să creadă că Andi nu mai este printre ei. Îl descriu ca fiind un tânăr plin de viață, sportiv, energic, vorbăreț, harnic și mereu cu zâmbetul pe buze.

„Cu sufletul întristat, dar nu căzut pradă disperării, cu inima împovărată, cu gândul plin de amintiri frumoase, îmi vine greu să cred că nu mai e printre noi. Andi a ajuns la linia de finish. Mereu o să mi-l aduc aminte ca acel tânăr energic, sportiv, plin de viață, vorbăreț și cu zâmbetul pe buze. Andi, să ne aștepți și pe noi. O să venim și noi”, se arată într-o postare publică pe Facebook.

Zeci de alte asemenea gânduri au fost transmise pe rețelele de socializare.

„Dumnezeu să aducă mângâiere, dar și nădejdea revederii în locul veșniciei lângă toți cei sfințiți de sângele prețios al Domnului Isus Hristos care este viață”, „Suntem fără de cuvinte! Sincere condoleanțe! Andi, rămâi cu bine, ne vom revedea! Dumnezeu să întărească familia îndoliată”, „Sincere condoleanțe! Ne rugăm ca mângâierea lui Dumnezeu să vă șteargă lacrimile și să vă aline durerea”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje de pe Facebook.

Andi era căsătorit. La începutul lunii august acesta a împlinit 28 de ani. Oamenii care l-au cunoscut au transmis condoleanțe și putere familiei.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Andi a implinit 30 ani in 5 august, oricum dati multe informatii eronate si articole fake, pacat ca nu mai sti ce surse din mass media sa crezi.