foto: cine și-a pierdut numărul de înmatriculare, îl găsește în ștrand
foto: Facebook/ Obiecte Pierdute Sibiu

Străzi inundate, gospodării, locuințe și parcări subterane pline de apă. Asta au lăsat în urmă ploile de marți la Sibiu. Din cauza precipitațiilor abundente, în oraș s-a circulat destul de dificil. 

Codul portocaliu de ploi și vijelii a cuprins, marți, întregul județ. Din cauza precipitațiilor abundente, mai mulți sibieni au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a scoate apa din gospodării. Nici pe străzile din oraș situația nu a fost tocmai bună. Canalizarea nu a mai făcut față, astfel că, în scurt timp, carosabilul a fost acoperit de apă. Șoferii au înaintat cu greu în anumite zone ale Sibiului.

În cartierul Ștrand, pe unele porțiuni, apa trecea de glezne. Pe strada Hațegului și Maramureșului a fost haos. În această zonă, mulți conducători auto și-au pierdut chiar și numerele de înmatriculare ale autoturismelor din cauza apei mult prea mari.

În cazul în care sunteți în căutarea numărului mașinii, există mari șanse să îl găsiți agățat în gardul viu de pe strada Hațegului, potrivit unei postări publicate pe grupul de Facebook Obiecte Pierdute Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Inundație în mall-ul Promenada Sibiu – A plouat puternic

CITEȘTE ȘI: Inundație în blocul „luxos” cu piscină de pe Doamna Stanca

Ultima oră

Comentariul meu