câte locuri libere sunt la ati în sibiu - cei mai mulți pacienți cu covid sunt la spitalul județean
foto: arhivă

Sibiul se află pe un trend descendent în ceea ce privește cazurile de coronavirus, potrivit raportului săptămânal al Institutului Național de Sănătate Publică. În spitale sunt internați 186 de pacienți confirmați pozitiv la testarea SARS CoV-2. 

La Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu, în prezent, sunt internați 105 pacienți infectați cu noul coronavirus. Dintre aceștia, zece se află la ATI. Asta înseamnă că, la momentul actual, mai sunt doar două locuri libere destinate cazurilor grave.

Și la Spitalul de Pneumoftiziologie sunt internați mulți bolnavi. Potrivit datelor furnizate de Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, aici se află 45 de persoane infectate. De asemenea, la Spitalul General Căi Ferate Sibiu se află 19 bolnavi de coronavirus.

În ceea ce privește situația de la Spitalul de Pediatrie, aici sunt internați nouă copii bolnavi de COVID-19. Din fericire, toate cele șase paturi de pe secția ATI sunt libere, nefiind niciun caz grav printre cei infectați.

Și la Spitalul Orășenesc din Cisnădie au ajuns persoane infectate cu noul coronavirus. În prezent, aici sunt internați opt bolnavi.

Ultima oră

Comentariul meu