video: microbuz în flăcări pe autostrada sibiu - sebeș - trafic restricționat

Un incendiu a izbucnit, marți, pe autostrada Sibiu – Deva. Un microbuz de marfă a luat foc în mers. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime.

UPDATE: Microbuzul a ars în totalitate. video: microbuz în flăcări pe autostrada sibiu - sebeș - trafic restricționat

Știrea inițială

Traficul în zona Aciliu, pe autostrada Sibiu – Deva este restricționat, după ce o autoutilitară a luat foc.

YouTube video

„Circulația este oprită pe prima bandă pe Autostrada A1 pe sensul Sebeș către Sibiu, la kilometrul 274, în afara localității Aciliu, județul Sibiu, pentru lichidarea incendiului produs la nivelul unei autoutilitare. Evenimentul nu s-a nesoldat cu victime”, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

YouTube video

La fața locului se află două echipaje de pompieri militari, dar și un echipaj SMURD. „ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje de pompieri militari și un echipaj SMURD pe autostrada A1, km 274, sensul spre Sibiu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un microbuz transport marfă. La momentul sosirii forțelor incendiul se manifesta generalizat. Intervenția se află în dinamică. Pompierii militari lucrează pentru lichidarea incendiului”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Se estimează ca traficul să fie reluat în condiții normale în 15 minute.

 

Ultima oră

Comentariul meu