video: inundație în blocul „luxos” cu piscină de pe doamna stanca

Coșmarul proprietarilor apartamentelor din cel mai „luxos” bloc din Sibiu continuă. În urma precipitațiilor abundente de marți după amiază, parcarea subterană s-a umplut cu apă. 

A plouat puternic, marți, în Sibiu. Străzile orașului, dar și gospodăriile s-au umplut cu apă. Problemele nu au stat departe nici de mall-ul Promenada Sibiu, acolo unde, din cauza debitului mare de apă generat de ploaie, rețeaua publica de canalizare nu a putut prelua suficient de repede surplusul de apă, astfel că parcarea subterană a fost inundată.

Ploaia le-a dat bătăi de cap și proprietarilor apartamentelor din blocul „luxos”, cel cu piscină pe acoperiș, de la granița dintre Sibiu și Șelimbăr. Aici, în urma precipitațiilor abundente, parcarea subterană a fost inundată. Aflați oricum la limita răbdării, fiind nemulțumiți de „lucrările de mântuială și pe bani mulți”, aceștia au fost nevoiți să depășească o nouă provocare.

YouTube video

Lucian Gaidarji, proprietarul unui apartament din blocul de pe strada Doamna Stanca, ne-a furnizat imginile de mai sus, în care se poate observa ce a lăsat în urmă furtuna.

„În noiembrie 2017, se spunea că blocul va dispune de o parcare cu 17 locuri, cu lift și rampă de acces încălzită pentru zilele de iarnă cu ger și ninsoare. Au promis un bloc construit cu deosebită atenție și cu dedicare, folosind cele mai bune materiale de pe piață. Acum mincinoșii spun că nu este prevăzută în proiect rampa încălzită. Astăzi a plouat. Iată cum arată blocul cu cele mai bune materiale de pe piață. Halal. Nu vă este rușine, măi, țeparilor?”, spune Lucian, proprietarul unui apartament în blocul de pe strada Doamna Stanca. video: inundație în blocul „luxos” cu piscină de pe doamna stanca

Reporterii Ora de Sibiu au încercat să ia legătura și cu Daniel Kurtman, administratorul firmei care a dezvoltat proiectul de pe strada Doamna Stanca, pentru un punct de vedere, însă nu a putut fi contactat.

În urmă cu două săptămâni, Ora de Sibiu a prezentat nemulțumirile proprietarilor. Aceștia spuneau pe atunci că, deși lucrările ar fi trebuit să fie gata încă din vara anului 2019, nici până în prezent proiectul nu a fost finalizat. Mai mult decât atât, proprietarii apartamentelor spuneau că, pe parcurs, locuințele s-au deteriorat, iar asta din cauza lucrărilor de mântuială. Detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu