video: furtună puternică la sibiu - mai multe străzi sunt inundate

Mai multe străzi din Sibiu au fost acoperite de apă odată cu ruperea de nori de marți. Se circulă cu dificultate pe mai multe artere din oraș, iar canalizarea abia dacă mai face față. 

O furtună puternică a lăsat în urmă mai multe străzi inundate. Șoferii au înaintat cu greu prin apa ce acoperea carosabilul.

Pe strada Nicolae Teclu au fost probleme. Carosabilul a fost acoperit cu apă într-un timp foarte scurt.

Și pe strada Doctor Ștefan Stâncă situația a fost asemănătoare. Cu greu au circulat șoferii în zona respectivă, după ce canalizarea nu a mai făcut față.

Cartierul Ștrand a fost cel mai afectat de furtuna de marți. „Mica Veneție”, așa descriu sibienii străzile Hațegului și  Maramureșului.

YouTube video

YouTube video

Șoferii au fost nevoiți să înainteze prin apă și pe strada Ștefan cel Mare.

YouTube video

Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi torențiale valabil în județul Sibiu. Acesta a intrat în vigoare la ora 13,00 și expiră marți la ora 23,00. În acest interval vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, intensificări puternice ale vântului cu viteze la rafală de peste 70…80 km/h, vijelii, grindină și descărcări electrice. Cantitățile de apă, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăși 30…40 l/mp și, pe arii restrânse, 50…70 l/mp, potrivit meteorologilor.

 

Ultima oră

Comentariul meu