precizări de la promenada sibiu în urma inundației de marți după amiază

Ploile abundente din după amiaza zilei de marți au adus multe neplăceri sibienilor. Se pare că gospodăriile  inundate și străzile pline de apă, pe care era aproape imposibilă deplasarea, nu sunt tot. Ploaia puternică a inundat parcarea celui mai nou centru comercial din oraș.

Furtuna a generat umplerea parcării subterane de la Promenada Sibiu. Un șofer care avea mașina în parcare, a surprins imaginile și a publicat videoclipul pe o rețea de socializare.

Contactați de Ora de Sibiu, reprezentanții Promenada Sibiu au lămurit situația. “Din cauza debitului mare de apă generat de ploaie, rețeaua publicâ de canalizare nu a putut prelua suficient de repede surplusul de apă. Centrul comercial este dotat cu sisteme de pompare a apei pluviale, care funcționează la parametri normali. Clienții nu au fost afectați de acest incident – au resimțit un disconfort cei care au avut mașinile parcate la etajul -2”, transmit reprezentanții centrului comercial Promenada Sibiu

De asemenea, precizăm faptul că în interiorul clădirii nu a pătruns apa, iar magazinele din cadrul centrului comercial  nu au fost afectate.

Sursa video: Facebook Alexandru Bisboaca

Ultima oră

Comentariul meu